Wil je de beste versie van jezelf zijn?

Duidelijk beeld krijgen hoe verandering er uit ziet (en hoe je dit initieert)

Meer focus op je werk, maar ook in je vriendschappen en relaties. Ben écht aanwezig

Weerbaar zijn voor alles wat er zich rondom jou afspeelt

Meer zelfvertrouwen en je beter in je vel voelen door in je mannelijke-/vrouwelijke kracht te durven staan

Verandering

MIND CARE

Relaties

WERK

Er is zoveel informatie beschikaaR. Waar begin ik?

We hebben allemaal evenveel tijd in een dag. De manier waarop we deze tijd indelen is namelijk wel uniek. Voor velen lijkt het alsof ik een overvolle agenda heb, maar zij die mij echt goed kennen, weten dat dat best goed meevalt & ik streef naar een grote efficientie zowel op werkgebied als mijn privé leven.  Dagelijks ga ik op zoek naar verbeteringen om de beste versie van mijzelf te zijn. Jaren geleden werkte ik nog 9 to 5 achter een bureau in IT, stond ik niet in mijn kracht als partner en had ik geen idee waar ik toe in staat was of welke richting ik precies aan het uit gaan was. 

Wil jij je ook overstijgen? Om jezelf te overstijgen, dienen de puzzelstukjes op de juiste plaats te vallen. Als je een zoektocht start naar "persoonlijke ontwikkeling" zal je al snel merken dat er ontzettend veel interessante informatie is waar jij wat mee kan. 

Door mij eigen jarenlange interesse, studie en ervaring heb ik dit programma samengesteld waarbij 4 hoofd onderwerpen aan bod komen. Je kan ze afzonderlijk bekijken, maar het meest krachtige is om ze allemaal in volgorde te bekijken.

Wekelijks komt er een nieuw onderwerp aan bod waarmee je elke week meer inzichten krijgt in jezelf en je situatie. 80% van het werk om verandering te creeëren, is namelijk bewust worden waarmee je precies bezig bent. De overige 20% is eenvoudigweg veranderen :-)

"vanaf ik in mijn kracht ben gaan staan, is mijn leven verandert" - Stijn

Leg een fundament waarop je kan vertrouwen in elke situatie

Er zijn vier grote thema's die zorgen voor succes:

* In je mannelijke-/vrouwelijke kracht staan
* Je efficiëntie verhogen, meer focus en écht aanwezig zijn
* Hoe verander je? En hoe ziet dat er precies uit irl
* Mind-care (mindfullness), sta stil bij het leven en ervaar meer

De combinatie van deze 4 gebieden zorgt voor een krachtig effect. In 4 webinars, gespreid over 4 weken ga je met jezelf aan de slag om innerlijk te onderzoeken hoe jij deze vier thema's integreert in je leven en je dagdagelijkse zijn. 

Benieuwd wat dagelijks mediteren met je doet?

Ben jij op zoek naar? 

Meer Focus

Innerlijke Rust

Productiever Zijn

Beter Immuunsysteem

Minder Hoofdpijn Of Migraine

Meer Zelfvertrouwen

Veerkracht verhogen

mediteren, dat lukt mij toch nooit?

 

Je weet dat meditatie goed voor je is en dat veel succesvolle mensen dit dagdagelijks doen maar toch kan je jezelf er niet aanzetten of lukt het niet om er een gewoonte van te maken (en het te blijven volhouden)?

Zo kan het wel een succes worden:

Een extra dosis motivatie om de eerste 28 dagen vol te houden.
Start met mediteren door behulp van een meditatie MUSE-hoofdband. Deze band meet je vooruitgang en stelt je enkele leuke challenges en doelstellingen voor. De bijgeleverde app zorgt ervoor dat je steeds meer en meer uitleg krijgt over meditatie & hoe je dit precies doet. 


Daarbovenop krijgt je elke week toegang tot een webinar waarin ik extra tips meegeef of “side effects” bespreek die vaak naar boven komen wanneer je consistent start met mediteren. 

In principe is mediteren eenvoudig: stil zitten en je gedachten gewoon laten zijn (en hierdoor in diepe rust gaan). Echter is het in de praktijk niet altijd zo eenvoudig en missen veel mensen een instant feedback van hun meditatie.
Door het gebruik van de hoofdband wordt dit in kaart/beeld gebracht en wordt meditatie een meer “tastbare” activiteit.

Radio interview: kracht van mediteren

 

"Dagelijks Mediteren heeft mijn leven drastisch veranderd" - Stijn

Hoe verloopt dit precies?

 

FAQ - Frequently asked questions

 

Het geheim

Gamification:

Een manier van leren die tegenwoordig overal aanwezig is, is gamification. Hierbij worden spelelementen (uitdagingen, behalen van doelen mijlpalen, ...) gebruikt in een omgeving zonder spelcontext.

Hierdoor zal je je extra gemotiveerd voelen en meer uitgedaagd worden.

Meetbaar:
Door gebruik te maken van een meditatie hoofdband (Muse 2), zal je een beter zicht krijgen op het effect dat je meditatie teweeg brengt. Ook heb je een echt zicht op de vooruitgang, wat in het kader van mediteren een leuke extra is om dit vol te houden. 
Alle informatie over de meditatie hoofdband kan je op hun site vinden: https://choosemuse.com/

Motivatie: 

Wekelijks is er een webinar waarin ik je extra uitleg geef. Verwacht tips&tricks en extra aandachtspunten die je verder helpen. Ook krijg je toegang tot een groepchat (discord) waarin je je ervaring kan delen met andere mediteer-heroes. 

Uchelly

Dit was echt een investering in zelfzorg. Het traject is perfect opgebouwd: genoeg begeleiding om je houvast te geven, 24/7 bereikbaar voor vragen, maar geen ellenlange lessen die je moet bijwonen. Je doet alles op je eigen tempo. De hoofdband geeft je elke dag feedback en zorgt dat het mediteren een spelletje wordt waar je naar uitkijkt. Je vliegt er gewoon meteen in en 4 weken later ben je plots een rustigere persoon die mediteren beheerst. Ik voel me veel beter in mijn vel, ben rustiger en heb meer veerkracht. Bedankt voor dit toegankelijke meditatieprogramma!

Maité

Ik was al af en toe bezig met meditatie (via headspace) maar stelde mezelf steeds de vraag of ik het wel juist deed en of de activiteit in mijn hersenen zich ook daadwerkelijk veranderde. Daarom heb ik meegedaan aan het traject, om deze vraag voor mezelf te kunnen verduidelijken zonder meteen een hoofdband aan te kopen.
Naast het feit dat dit traject die vraag voor me heeft beantwoord was het ook een heel leerrijke ervaring. De coaching via de discord groep is zeer handig, als je het moeilijk hebt dan deel je het gewoon en krijg je altijd antwoord van Stijn maar misschien ook van mensen die met hetzelfde probleem sukkelen. Doordat je zo begeleid wordt is een gewoonte opbouwen ook veel makkelijker en je hebt ook een beetje de ‘groepsdruk’ dat iedereen het probeert vol te houden dus dan kan je dat zelf toch ook wel!
Zeer leerrijk en een heel fijne ervaring, dat is eigenlijk de grote conclusie!!!

Samengevat

Prijs: €99 (incl btw) 

Duurtijd: 4 weken

Wat je mag verwachten: 
* gebruik MUSE 2 hoofdband voor 3 weken
* begeleidende webinars
* persoonlijke opvolging
* kortingscode (-10% korting bij aanschaf van je eigen hoofdband)
* groepchat met andere leden
* heb je een eigen zaak? Dit programma valt onder "stress management" en is bijgevolg fiscaal aftrekbaar

 

Vraag: is dit programma nog nuttig als je al meditatie ervaring hebt?
Zéker. Het programma is ontworpen mensen mét en zonder meditatie ervaring. Wanneer je al meditatie ervaring hebt, kan je je huidige practice verdiepen. Het programma gaat voor een echte integratie in je dag. ​
* Verdieping
* Je meditaties meetbaar maken
* Extra motivatie om een maand elke dag te mediteren
* Nieuwe tips en tricks
* Ervaring delen met anderen
* Uitgedaagd worden om je meditaties langer te maken

Vraag: wat doet de hoofdband juist?

De hoofdband meet je hersengolven (EEG) en kan aan de hand daarvan vaststellen hoe "kalm" je bent.
Je krijgt instant feedback (via geluid/oortjes) tijdens je meditatie om zo jezelf bij te sturen wanneer je afdwaalt (en je je focus weer op je ademahaling dient te leggen). 
Op deze manier "weet" je hoe je meditatie verloopt en word je op een zachte manier bijgestuurd.

Vraag: zijn de meditaties in het Nederlands?

De focus in dit programma ligt op stiltemeditatie, en stilte is in elke taal hetzelfde. Tijdens de eerste week krijg je wel extra begeleiding in de app met betrekking tot je meditatie-techniek. Deze is in het (eenvoudig) engels. Je hoeft dus helemaal niet zo goed engels te kunnen om hier wat aan te hebben. 

Vraag: wat is het voordeel van dit programma tov andere meditatie-apps zoals "Calm"?

In dit programma word je echt gemotiveerd en krijg je een duwtje in de rug om daadwerkelijk te mediteren. Elke.dag.opnieuw. 
Bij een ander meditatie programma is er niemand die je bijstuurt of waarbij je terecht kan. In dit meditatie programma, start je samen met andere, kan je ervaringen delen en krijg je elke week extra good-vibes dmv een webinar.

Daarom geloof ik ook echt in deze aanpak en verschilt deze fundamenteel van een eenmalige (dag) workshop.

Na dit programma kan een meditatie-app met begeleide meditaties een leuke toevoeging zijn aan je meditatie practice die je hebt opgebouwd gedurende onze maand samen.

Niet zeker dat je telefoon de app kan installeren?

Bijna op alle telefoons van de laatste jaren kan je de app (waarmee de hoofdband je vooruitgang bijhoudt) installeren. Wil je 101% zeker zijn, je kan dit op voorhand ook uittesten. De app kan ook zonder hoofdband geïnstalleerd worden. ​

iPhones: klik hier
Android: klik hier

Hier kan je de specifieke vereisten nalezen als je dit interessant vindt. 
* werkt de app niet op jou toestel, neem contact met me op en we zien wat er mogelijk is zodat jij alsnog aan de slag kan gaan.