top of page
Image by Paul Gilmore

Hello, is it me I'm looking for?

Vind jezelf met hypnose

Deze cursus reikt je een lampje aan om de onontdekte gangen van je onderbewustzijn mee bloot te leggen. Tijdens een traject van 3 weken leer je door begeleide zelfhypnose op zoek te gaan naar (volgens keuze) 4 bepalende aspecten van je leven: zelfliefde, gezondheid, overvloed & relaties.
 
Samen laten we het licht schijnen op wie je echt bent en wat je echt wil.
Hello stranger!

4 Thema's

ZELFLIEFDE
gezondheid
overvloed
relaties

Klaar voor dé shift van je leven?

21 dagen

luister je naar de door jouw gekozen opname

15 minuten

 per dag om je leven op lange termijn positief te veranderen

4 thema's

om je onderbewuste te herprogrammeren

21 SMS'en

dagelijkse motivatie om vol te houden en de verandering echt te gaan integreren

StudioStilPortret_39.jpg

Waarom hypnose?

Haal het meeste uit je leven door elke dag te doen wat je wil. Is dat elke dag vakantie of elke dag een half uur badmintonnen? Allemaal goed! Er zijn geen foute antwoorden. Zolang je maar een leven leidt dat zo dicht mogelijk bij jezelf ligt.

 

Maar wat is ‘jezelf’? Wie ben je?

 

Onderzoek wees uit dat 90% van onze ‘ik’ verscholen ligt in ons onderbewustzijn. Dat kan een beangstigend diepe put lijken, of net een boeiende berg om te ontdekken!

Het hypnosetraject haalt de grote struikelblokken van het kritische zelfbewustzijn weg en brengt je op een zachte manier in contact met je innerlijke stranger. Je leert in gesprek te gaan met je verborgen zelf en programmeert zo nieuwe, gezondere gedachtenpatronen in je hoofd.

 

Dit traject kwam tot stand in samenwerking met een erkend en ervaren hypnosetherapeut.

je bewustzijn (/hoofd) houdt je constant tegen

je leeft vanuit slechts 10% van je echte ik

je hebt allerlei fysieke kwaaltjes

moeilijkheden om jezelf graag te zien

je wil constant blijven groeien als persoon

moeite met jezelf open te stellen in relaties

Zin om jezelf op een hele nieuwe manier te leren kennen en te overstijgen?

PRAKTISCH

Hypnosetraject met dagelijkse motivatie

Zelfliefde, gezondheid, overvloed en relaties – 4 thema’s die centraal staan in het leven van de meeste mensen en waarbij we het vaakst een duwtje in de rug kunnen gebruiken. 

 

Bij aanvang van je eerste traject gidsen we jou aan de hand van 21 stimulerende sms’en (gespreid over een periode van 3 weken) naar je dagelijks hypnosemoment. Je kiest zelf wanneer je hiermee begint. 

 

Als extra rugzakje bieden we je de exclusieve hypnosecursus aan. Hiermee krijg je meer inzicht in o.a. de technieken, de inzichten erachter en de verwachte resultaten achteraf. (Deze cursus is niet noodzakelijk voor het succes van het hypnosetraject.) 

4 thema's: zelfliefde - gezondheid - overvloed - relaties

3 weken per thema

21 begeleidende SMS'en bij de aanvang van het eerste thema

een online cursus

prijs: 147€

Maak nu de keuze om er écht voor te gaan!

 Het hypnosetraject haalt de grote struikelblokken van het kritische zelfbewustzijn weg en brengt je op een zachte manier in contact met je innerlijke stranger.

Je leert in gesprek te gaan met je verborgen zelf en programmeert zo nieuwe, gezondere gedachtenpatronen in je hoofd. 
christian-wiediger-GWkioAj5aB4-unsplash.jpg

Motivatie

Hypnose kan pas echt werken wanneer je het 21 dagen volhoudt. Daar help ik je een handje bij door je een dagelijkse motivatie SMS te sturen. Jouw reminder om er echt voor te gaan.

Woman Sitting on Roof

Herprogrammering

Je gedrag in je dagelijkse leven wordt gevormd door je onderbewuste. In het hypnosetraject sta je rechtstreeks in contact met je onderbewuste en ga je ermee in gesprek.

Image by Benjamin Davies

Lange termijn

De verandering die je dankzij hypnose installeert zal een positieve invloed blijven hebben. Je werkt echt aan je toekomst. Nood aan wat opfrissing? Dan kan je de opnames steeds nog eens herbeluisteren.

Zo verloopt het traject

3.

Beluister de opname van 21 dagen

4.

Enjoy life to the fullest

1.

Kies wanneer je wil starten

2.

Schrijf je in

Klaar om all-in te gaan en je leven te veranderen?
Blue Pink Photo International Women's Day Instagram Post.png

€269,- 

€147,-

Start met hypnose

krijg maar liefst 4 thema's waarmee je aan de slag kan gaan

voor je eerste thema, krijg je 21 dagen extra ondersteuning & motivatie via sms

onbeperkt beschikbaar

online cursus met extra informatie over hypnose

heb je een eigen zaak? Laat je btw-nummer achter en ontvang onmiddellijk een factuur

Koop nu
 • Kan dit op factuur?
  Uiteraard. Tijdens het afrekenen kan je je bedrijfsgegevens en BTW nummer invullen. Dan ontvang je automatisch een factuur voor "stress management".
 • Kan ik dit traject volgen via mijn werkgever?
  Ja, dat is mogelijk. Verschillende werkgevers steunen hun werknemers in het onderhouden van hun welzijn en het verbeteren van hun prestatie. Meditatie kan hierbij helpen. Stel dus gerust aan je werkgever voor om jou deelname te vergoeden. Je werkgever mag ook steeds rechtstreeks contact met mij opnemen om meditatie toegankelijk te maken voor het hele bedrijf. ​
 • Is dit programma nog nuttig als je al meditatie ervaring hebt?
  Zéker. Het programma is ontworpen mensen mét en zonder meditatie ervaring. Wanneer je al meditatie ervaring hebt, kan je je huidige practice verdiepen. Het programma gaat voor een echte integratie in je dag. ​ * Verdieping * Je meditaties meetbaar maken * Extra motivatie om een maand elke dag te mediteren * Nieuwe tips en tricks * Ervaring delen met anderen * Uitgedaagd worden om je meditaties langer te maken
 • Wat doet de hoofdband juist?
  De hoofdband meet je hersengolven (EEG) en kan aan de hand daarvan vaststellen hoe "kalm" je bent. Je krijgt instant feedback (via geluid/oortjes) tijdens je meditatie om zo jezelf bij te sturen wanneer je afdwaalt (en je je focus weer op je ademahaling dient te leggen). Op deze manier "weet" je hoe je meditatie verloopt en word je op een zachte manier bijgestuurd.
 • Zijn de meditaties in het Nederlands?
  De focus in dit programma ligt op stiltemeditatie, en stilte is in elke taal hetzelfde.
 • Is mijn toestel wel compatibel?
  Bijna op alle telefoons van de laatste jaren kan je de app (waarmee de hoofdband je vooruitgang bijhoudt) installeren. Wil je 101% zeker zijn, je kan dit op voorhand ook uittesten. De app kan ook zonder hoofdband geïnstalleerd worden. ​ ​ iPhones: klik hier Android: klik hier ​ Hier kan je de specifieke vereisten nalezen als je dit interessant vindt. * werkt de app niet op jou toestel, neem contact met me op en we zien wat er mogelijk is zodat jij alsnog aan de slag kan gaan.
 • Is de hoofdband veilig?
  Ja. Het klopt dat de hoofdband bluetooth (draadloze verbinding) gebruikt om te verbinden met je telefoon. Dat doen veel toestellen. Wil je hier meer in detail over weten? Dan is deze video razend interessant: klik hier
bottom of page