Benieuwd wat dagelijks mediteren met je doet?

Ben jij op zoek naar? 

Meer Focus

Innerlijke Rust

Productiever Zijn

Beter Immuunsysteem

Minder Hoofdpijn Of Migraine

Meer Zelfvertrouwen

Veerkracht verhogen

 

Stel vragen via chat en krijg een persoonlijk antwoord. 

Wekelijkse begeleidende video met tips, tricks en meer uitleg.

Heb elke meditatiesessie een persoonlijke coach bij je.

Blijf gemotiveerd en hoor de ervaring van anderen. Je doet dit niet alleen!

Opvolging

Webinar

Hoofdband

Accountability

mediteren, dat lukt mij toch nooit?

 

Je weet dat meditatie goed voor je is en dat veel succesvolle mensen dit dagdagelijks doen maar toch kan je jezelf er niet aanzetten of lukt het niet om er een gewoonte van te maken (en het te blijven volhouden)?

Zo kan het wel een succes worden:

Een extra dosis motivatie om de eerste 28 dagen vol te houden.
Start met mediteren door behulp van een meditatie MUSE-hoofdband. Deze band meet je vooruitgang en stelt je enkele leuke challenges en doelstellingen voor. De bijgeleverde app zorgt ervoor dat je steeds meer en meer uitleg krijgt over meditatie & hoe je dit precies doet. 


Daarbovenop krijgt je elke week toegang tot een webinar (te bekijken wanneer het je past) waarin ik extra tips meegeef of “side effects” bespreek die vaak naar boven komen wanneer je consistent start met mediteren. 

In principe is mediteren eenvoudig: stil zitten en je gedachten gewoon laten zijn (en hierdoor in diepe rust gaan). Echter is het in de praktijk niet altijd zo eenvoudig en missen veel mensen een instant feedback van hun meditatie.
Door het gebruik van de hoofdband wordt dit in kaart/beeld gebracht en wordt meditatie een meer “tastbare” activiteit.

Traject VS (eenmalige) workshop

Een (eenmalige) workshop op locatie is steeds in de perfecte setting en met gelijkgestemde mensen. Wanneer je thuis de theorie in de praktijk wil toepassen, loopt dit vaak moeilijker dan verwacht. Thuis is het minder "zen" en zijn er een heleboel extra uitdagingen. 

Maar... de workshop zit er op en je kan dus ook geen vragen meer stellen (of leren van de vragen van andere).

Tijdens dit traject ga je de theorie écht toepassen in je eigen omgeving. Na het zien van een webinar ga je aan de slag. Komt er later -tijdens het toepassen- alsnog een vraag of hindernis naar boven, dan kan je hier voor terecht in de groepchat en kan ik je via daar ondersteunen.

Je krijgt continu ondersteuning én komt in contact met gelijkgestemde die hun eigen journey afleggen. 

Media

Radio interview: kracht van mediteren

 

Artikel

libelle-logo.png

Gratis Webinar: Verhoog je levenskwaliteit met meditatie

"Dagelijks Mediteren heeft mijn leven drastisch veranderd" - Stijn

Het geheim

Gamification:

Een manier van leren die tegenwoordig overal aanwezig is, is gamification. Hierbij worden spelelementen (uitdagingen, behalen van doelen mijlpalen, ...) gebruikt in een omgeving zonder spelcontext.

Hierdoor zal je je extra gemotiveerd voelen en meer uitgedaagd worden.

Meetbaar:
Door gebruik te maken van een meditatie hoofdband (Muse 2), zal je een beter zicht krijgen op het effect dat je meditatie teweeg brengt. Ook heb je een echt zicht op de vooruitgang, wat in het kader van mediteren een leuke extra is om dit vol te houden. 
Alle informatie over de meditatie hoofdband kan je op hun site vinden: https://choosemuse.com/

Motivatie: 

Wekelijks is er een webinar waarin ik je extra uitleg geef. Verwacht tips&tricks en extra aandachtspunten die je verder helpen. Ook krijg je toegang tot een groepchat (discord) waarin je je ervaring kan delen met andere mediteer-heroes. 

Toegankelijk: 

De prijs om mee te doen aan dit traject is bewust een heel stuk onder de echte waarde gehouden. Voor deze prijs volg je elders amper een (halve)dag workshop zonder ondersteuning achteraf.
Ik wil meditatie zo toegankelijk mogelijk maken en iedereen een solide basis meegeven.

 

DOEL

Waar we naartoe werken is het moment dat je zelfstandig kan (blijven) mediteren en hiervoor geen hulp attributen nodig hebt. Vergelijk het als fietsen met zijwieltjes. In het begin ben je blij dat ze er zijn en helpen ze je om vertrouwen te winnen en te leren fietsen.
Na een tijdje heb je de zijwieltjes niet meer nodig en kan je alleen, zonder hulp de baan op. 

Wanneer je 28 dagen elke dag hebt gemediteerd met ondersteuning, ervaar je al de voordelen ervan en weet je precies waarom je mediteert. Dit zal het blijven volhouden van deze nieuwe goede gewoonte een stuk eenvoudiger maken.

Voor wie?

 

Iedereen die de beste versie van zichzelf wil zijn of andere voordelen van meditatie wil ervaren. Denk aan: minder stress, meer zelfvertrouwen, innerlijke rust, meer creativiteit, sneller denken, ...

Je wil van mediteren een dagelijkse gewoonte maken. Het maakt niet uit of je al meditatie ervaring hebt, of er voor het eerst mee aan de slag ga. In beide gevallen zal je zeker wat hebben aan dit programma.

Na 28 dagen kan je zelfstandig mediteren en ervaar je voordelen hiervan.

Wat deelnemers zeggen

Uchelly

Dit was echt een investering in zelfzorg. Het traject is perfect opgebouwd: genoeg begeleiding om je houvast te geven, 24/7 bereikbaar voor vragen, maar geen ellenlange lessen die je moet bijwonen. Je doet alles op je eigen tempo. De hoofdband geeft je elke dag feedback en zorgt dat het mediteren een spelletje wordt waar je naar uitkijkt. Je vliegt er gewoon meteen in en 4 weken later ben je plots een rustigere persoon die mediteren beheerst. Ik voel me veel beter in mijn vel, ben rustiger en heb meer veerkracht. Bedankt voor dit toegankelijke meditatieprogramma!

Maité

Ik was al af en toe bezig met meditatie (via headspace) maar stelde mezelf steeds de vraag of ik het wel juist deed en of de activiteit in mijn hersenen zich ook daadwerkelijk veranderde. Daarom heb ik meegedaan aan het traject, om deze vraag voor mezelf te kunnen verduidelijken zonder meteen een hoofdband aan te kopen.
Naast het feit dat dit traject die vraag voor me heeft beantwoord was het ook een heel leerrijke ervaring. De coaching via de discord groep is zeer handig, als je het moeilijk hebt dan deel je het gewoon en krijg je altijd antwoord van Stijn maar misschien ook van mensen die met hetzelfde probleem sukkelen. Doordat je zo begeleid wordt is een gewoonte opbouwen ook veel makkelijker en je hebt ook een beetje de ‘groepsdruk’ dat iedereen het probeert vol te houden dus dan kan je dat zelf toch ook wel!
Zeer leerrijk en een heel fijne ervaring, dat is eigenlijk de grote conclusie!!!

Samengevat

Prijs: €199 (incl btw) 

Duurtijd: 4 weken

Wat je mag verwachten: 
* gebruik MUSE 2 hoofdband voor 3 weken
* begeleidende webinars
* persoonlijke opvolging
* kortingscode (-10% korting bij aanschaf van je eigen hoofdband)

* inclusief verzending
* groepchat met andere leden
* heb je een eigen zaak? Dit programma valt onder "stress management" en is bijgevolg fiscaal aftrekbaar

* ben je werkgever? Contacteer mij om het welzijn van je werknemers te ondersteunen

 

Hoe verloopt dit precies?

 
 1. Schrijf je in voor een specifieke maand
   

 2. Voor de start van de nieuwe maand, ontvang je een Muse hoofdband. Ga deze oppikken bij het afleverpunt dat je koos tijdens je bestelling. 
   

 3. Week1 (op de eerste dag van de maand): Webinar - Start met mediteren (& kan je aan de slag met de hoofdband).
   

 4. Week2 (dag 8): Webinar - Waarom doe je dit?
   

 5. Week3 (dag 15): Webinar - De eerste voordelen.
   

 6. Week4 (dag 22): Webinar - Keep on going. Vertrouw op jezelf ipv op de hoofdband.
  Terugsturen hoofdband: op dit moment stuur je de hoofdband weer terug op naar mij (verzending zit mee inbegrepen in de prijs) en ga je verder met mediteren zonder de instanst bio-feedback. Dit is het moment waar we eerder in de maand naar toe werken. 100% zelfstandig mediteren.
   

 7. Einde (dag 28): Webinar - Ups and downs.

Zelf een hoofdband kopen?

Na het volgen van dit traject, ontvang je een kortingscode van -10% waarmee je zelf een Muse hoofdband mee kan aankopen. Zo kan je ook na het traject blijven mediteren met een hoofdband! (Wat uiteraard helemaal vrijblijvend is)

FAQ - Frequently asked questions

 

Vraag: kan dit op factuur?
Uiteraard. Tijdens het afrekenen kan je je bedrijfsgegevens en BTW nummer invullen. Dan ontvang je automatisch een factuur.

 

Vraag: kan dit via mijn werkgever?
Ook dat is mogelijk. Verschillende werkgevers steunen hun werknemers in het onderhouden van hun welzijn. Meditatie valt hier onder. Stel dus gerust aan je werkgever voor om jou deelname te vergoeden. Je werkgever mag ook steeds rechtstreeks contact met mij opnemen om meditatie toegankelijk te maken voor het hele bedrijf.

Vraag: ik wil meditatie toegankelijk maken in mijn bedrijf.

Stuur mij een bericht. Dan kijken we meer in detail wat je wil bereiken. Het is sowieso mogelijk om als werkgever deelnames vooraf te betalen en dat je werknemers zich dan kunnen inschrijven aan de hand van een coupon-code. De kostprijs kan jij, als werkgever, volledig of deels op jou nemen.

Vraag: is dit programma nog nuttig als je al meditatie ervaring hebt?
Zéker. Het programma is ontworpen mensen mét en zonder meditatie ervaring. Wanneer je al meditatie ervaring hebt, kan je je huidige practice verdiepen. Het programma gaat voor een echte integratie in je dag. ​
* Verdieping
* Je meditaties meetbaar maken
* Extra motivatie om een maand elke dag te mediteren
* Nieuwe tips en tricks
* Ervaring delen met anderen
* Uitgedaagd worden om je meditaties langer te maken

Vraag: wat doet de hoofdband juist?

De hoofdband meet je hersengolven (EEG) en kan aan de hand daarvan vaststellen hoe "kalm" je bent.
Je krijgt instant feedback (via geluid/oortjes) tijdens je meditatie om zo jezelf bij te sturen wanneer je afdwaalt (en je je focus weer op je ademahaling dient te leggen). 
Op deze manier "weet" je hoe je meditatie verloopt en word je op een zachte manier bijgestuurd.

Vraag: is de hoofdband veilig?

De hoofdband maakt via bluetooth verbinding met je gsm. Wil je meer informatie over "stralingen" en of deze gevaarlijk zijn, raad ik je aan om dit youtube filmpje te bekijken; hier wordt in detail gemeten (& uitgelegd) wat de hoofdband precies uitstraalt en of dit gevaarlijk is (spoiler: amper/geen straling & ongevaarlijk)

Vraag: zijn de meditaties in het Nederlands?

De focus in dit programma ligt op stiltemeditatie, en stilte is in elke taal hetzelfde. Tijdens de eerste week krijg je wel extra begeleiding in de app met betrekking tot je meditatie-techniek. Deze is in het (eenvoudig) engels. Je hoeft dus helemaal niet zo goed engels te kunnen om hier wat aan te hebben. 

Vraag: wat is het voordeel van dit programma tov andere meditatie-apps zoals "Calm"?

In dit programma word je echt gemotiveerd en krijg je een duwtje in de rug om daadwerkelijk te mediteren. Elke.dag.opnieuw. 
Bij een ander meditatie programma is er niemand die je bijstuurt of waarbij je terecht kan. In dit meditatie programma, start je samen met andere, kan je ervaringen delen en krijg je elke week extra good-vibes dmv een webinar.

Daarom geloof ik ook echt in deze aanpak en verschilt deze fundamenteel van een eenmalige (dag) workshop.

Na dit programma kan een meditatie-app met begeleide meditaties een leuke toevoeging zijn aan je meditatie practice die je hebt opgebouwd gedurende onze maand samen.

Niet zeker dat je telefoon de app kan installeren?

Bijna op alle telefoons van de laatste jaren kan je de app (waarmee de hoofdband je vooruitgang bijhoudt) installeren. Wil je 101% zeker zijn, je kan dit op voorhand ook uittesten. De app kan ook zonder hoofdband geïnstalleerd worden. ​

iPhones: klik hier
Android: klik hier

Hier kan je de specifieke vereisten nalezen als je dit interessant vindt. 
* werkt de app niet op jou toestel, neem contact met me op en we zien wat er mogelijk is zodat jij alsnog aan de slag kan gaan.