Gratis online masterclass

STARTEN MET MEDITEREN

Ontdek waarom een meditatie routine je leven drastisch kan verbeteren. En dat met slechts enkele minuten per dag
Ik doe mee!

In deze masterclass leer je

  • De basisprincipes van meditatie: Ontdek wat meditatie werkelijk is en hoe het je kan helpen om meer innerlijke rust en helderheid te vinden.
  • Verschillende meditatievormen: Leer over mindfulness, concentratiemeditatie, en geleide meditaties, zodat je de stijl vindt die het beste bij jou past.
  • Ademhalingstechnieken: Ontdek hoe je je ademhaling kunt gebruiken om je geest te kalmeren en je lichaam te ontspannen.
  • Het creëren van een dagelijkse meditatiepraktijk: Krijg praktische tips en adviezen om meditatie een vast onderdeel van je dagelijkse routine te maken.
  • Omgaan met afleidingen en onrust: Leer technieken om met gedachten en afleidingen om te gaan tijdens je meditatie.
  • De voordelen van regelmatige meditatie: Begrijp hoe meditatie je mentale en fysieke gezondheid kan verbeteren, en hoe het je helpt om stress te verminderen en je focus te vergroten.
Schrijf je nu in!

Maak van meditatie een succes

Je interesse in meditatie komt en gaat. Wanneer je je goed voelt, vergeet je het. Maar wanneer je je minder goed in je vel (/mentaal) voelt heb je spijt dat je nog geen solide meditatie routine hebt. Je twijfelt weken of het nu wel het juiste moment is om te beginnen. Er is altijd wel iets dat je niet laat starten: geen energie of geen noodzaak in dit moment. 

Je stelt het uit tot je er behoefte aan hebt. Maar dan beginnen is lastig. Dus had je dan toch niet beter eerder begonnen?

Beginnen met meditatie kan overweldigend, verwarrend en ontmoedigend zijn. Je loopt hier echt warm van het idee: in stilte zitten. Maar... je ziet natuurlijk ook alle wetenschappelijke onderzoeken met de meditatie voordelen en alle high performers die bewijzen hoe meditatie hen ondersteund (denk aan: Steve Jobs, Oprah Winfrey of 50 cent). En bij jou wil het maar niet lukken. Je weet niet goed hoe je kan omgaan met de  onrustige gedachten, ongemakken, twijfels, … noem maar op.

Het kan ook anders. Met een eenvoudige strategie en plan kun jij meteen met een gerust hart beginnen en profiteren van de vele voordelen van meditatie.

Ik ontwikkelde een succesformule om de échte kracht van meditatie te ontdekken en ik leer je hoe je efficiënt en effectief kan mediteren. In de Masterclass Starten Met Meditatie leer jij welke methode het beste past bij jouw persoonlijkheid, levensstijl en doelen.

Stijn Heymans

Meditatie Coach

  • ik begeleidde al meer dan 350 mensen met het bouwen van een solide meditatie routine
  • ontwikkelde een succesformule om meditatie efficiënt en effectief aan te leren
  • passie voor persoonlijke ontwikkeling, habit building en het behalen van doelen
  • 4+ jaar een dagelijkse meditatie routine

Meld je aan voor de gratis masterclass: 

STARTEN MET MEDITEREN