Veerkrachtiger door het leven dankzij meditatie

Een workshop voor iedereen die interesse heeft in meditatie

Je weet dat meditatie goed is voor mentale weerbaarheid. Maar je weet niet hoe je zelf een solide meditatie routine uitbouwt en de kracht kan ervaren?

Je weet niet hoe

Je wilt wel beginnen met Meditatie, maar je weet niet precies hoe.

Een solide routine

Je hebt al wel gemediteerd, maar toch is het geen dagelijkse gewoonte

Geen concrete handvatten

Je mist de stappen hoe je Meditatie in jouw leven kunt integreren

Je wilt op een toegankelijke manier kennis maken met Meditatie en de voordelen

ervaren terwijl je handvatten krijgt om zelf aan de slag te gaan.

Workshops in Brugge, Koksijde, Zonnebeke en Gent

Voor iedereen die geprikkeld wordt door het woord meditatie, die op zoek is naar een houvast in de golven van het leven, die meer rust wil ervaren, veel stress ervaart - maar niet weet hoe daarmee om te gaan, voor elke jonge (of toekomstige) ouder wiens hoofd wel eens op ontploffen staat, voor iedereen die meer vanuit vertrouwen wil gaan leven en voor elke twijfelaar die zich afvraagt of meditatie wel écht werkt.
Eigenlijk voor iedereen die zin heeft om mee te doen.

Waarom?

Meditatie heeft mijn leven veranderd. Het is de krachtigste tool die ik dagelijks toepas en die mij als jonge vader, mens en ondernemer geholpen heeft bij het doorzwemmen van heel wat woelige waters. Het is zo’n krachtige, maar toch heel erg eenvoudige tool, dat ik ‘m graag aan iedereen aanleer.

Wat gaan we doen?

Na deze 90 minuten durende workshop ga je naar huis met een set van tools en motivatie om aan de slag te gaan met meditatie. Ik toon dat meditatie écht invloed heeft op je brein (ik breng een EEG meditatie hoofdband mee) en leven zodat je je gaaf afvragen: waarom ben ik nog niet eerder met meditatie gestart? Ik leer je de werking ervan en al mijn tips en tricks om de theorie om te zetten naar de praktijk om ervoor te zorgen dat meditatie ook echt deel zal gaan uitmaken van jouw dagelijks leven.

Meditatiehoofdband? EEG? Hersengolven?

Helaas vertoeft meditatie nog maar al te vaak in een zweverige of té spirituele context.
Dat is zonde, want het is een krachtige tool die vele topatleten, artiesten of CEO's toepassen. 

Ik haal meditatie uit deze foute context en maak het tastbaar door gebruik te maken van een meditatie hoofdband. Want meditatie kan gemeten worden! Net zoals je een hartslagmeter gebruikt bij het sporten, en hierdoor je vooruitgang in kaart kan brengen, kan je een EEG scanner, die je hersengolven meet, gebruiken om je meditatie in kaart te brengen.

Ik maak meditatie tastbaar voor jou.

Stijn Heymans, meditatie- en full potential coach.

Wie ben ik? 

Hi! Ik ben Stijn: vader, levensgenieter, biohacker en full potential coach. Het is mijn missie om mensen te helpen verandering in hun leven te integreren om zichzelf zo naar een hoger niveau te tillen en meer kwaliteit uit te nodigen in hun leven. Aan de hand van mijn eigen ervaring toon ik je een binnenweg op de route naar jouw succesvol leven, wat dat ook mag inhouden. 


Ik begeleid al drie jaar maandelijks een groep mensen die van mediteren een dagelijkse gewoonte wil maken en op die manier de echte kracht van dagelijks mediteren kan ervaren via mijn online meditatietraject.

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer veerkracht. 

Klik hieronder om in te schrijven.