top of page

Ben jij momenteel waar je wil zijn in je leven?

S&E-14.jpg

Stop met jezelf te vervelen in je leven en kom opnieuw in beweging voor datgene waar je hart sneller van gaat slaan. 

Krijg weer zin leven.

Ga voor (nog) meer.

Herstel het vertrouwen in jezelf, je gevoel en innerlijk weten. Start met jezelf persoonlijk (innerlijk) te ontwikkelen en pluk hier de voordelen van in het leven rondom je.

Ga voor authenticiteit en durf (opnieuw) jezelf te zijn. 
Ontdekt wat jij echt wil.

Kom uit de negatieve spiraal en krijg weer hoop. Ontdek hoe je stap voor stap tot een groot resultaat kan komen. Eerst met begeleiding, nadien 100% zelfstandig.

Je bent op zoek naar iemand die je gericht kan bijstaan bij jou unieke situatie. Je hebt verheldering nodig en iemand die je weer in beweging krijgt. Want nu sta je stil of kijk je op tegen de (in jouw ogen) té grote beklimming.

Ben jij dit? 

Image by Dawid Zawiła

De eerste stap naar persoonlijke groei is de moed vinden om te geloven dat je meer kunt dan je ooit voor mogelijk hield.

Laat je begeleiden op deze reis van ontdekking en transformatie.

Aanbod

Start to fly

1-1 coaching voor 2 maanden

In deze 1 op 1 tijd gaan we samen op zoek hoe jij kan leren vliegen. Of misschien ga je al de juiste richting uit, maar kan je nog net wat extra ondersteuning gebruiken. Jijzelf staat in voor een constante stroom aan motivatie en weet van jezelf dat je de daadkracht hebt om er 100% voor te gaan. 


Zit je vast of weet je niet goed meer welke richting je aan het uitgaan bent, dan zorg ik, samen met jou, ervoor dat de bal weer aan het rollen gaat.

 

Als enneagram type 7 (levensgenieter) kan ik als de beste jou motiveren en inspireren zodat jij weer alle mogelijkheden te zien krijgt in jou eigen leven.

Fly First Class

1-1 coaching voor 3 maanden

Je gaat ALL-IN en wil liever vandaag verandering ervaren dan morgen. Dit doe je dan ook door er 101% voor te gaan en gebruik te maken van alles wat voorhanden is.

Je zit in first class dus krijg je net wat extra aandacht en heb je geen rekening te houden met wachttijden. 

In dit traject word je van dichtbij opgevolgd, ga je aan de start met meditatie, zijn er tussentijdse check-in momenten en zorgen we dat het implementeren in je dagdagelijkse leven zo vlot als mogelijk verloopt.
 

In dit traject ben je niet enkel extra gemotiveerd tijdens onze sessies samen, je zal hierna een extra duwtje in de rug krijgen.

WAT ANDERE ZEGGEN

ANNELIES, 28j

Toen ik eraan begon had ik mijn twijfels, gaat dit wel werken, gaat het het geld wel waard zijn, ben ik het zelf wel waard. Ik wist ook niet goed wat ik eigenlijk echt wou. Maar ik ging ervoor en voor het eerst koos ik toen voor mezelf. Het werd een stap in het duister maar wat voor een. Nu is het voor mij een van de beste beslissing van het afgelopen jaar. 

JORIS

Stijl van coachen spreekt mij enorm aan. Rechtuit en eerlijk. Geen wol dat rond de boodschap wordt gebreid.

BRUNO

Het coachingtraject heb ik als zeer aangenaam ervaren. 
Het leverde mij nieuwe inzichten. Via de videochat kan er gemakkelijk een sessie worden vastgelegd. 
Met de praktische tips moet je natuurlijk zelf ook nog voldoende aan de slag dus blijft het soms nog steeds een zoektocht. Ik ben blij dat ik deze sessies heb gevolgd.

Ontketen je ware potentieel en bereik ongekende hoogten.

Wat heb je te verliezen?
Klopt: niets 

Ik garandeer je dat je vooruitgang maakt en je leven opnieuw de richting uitgaat waar jij zelf voor kiest. 

Investeer gratis 30 minuten tijd in jezelf en we bespreken je situatie en overlopen hoe ik je hierbij kan helpen.

bottom of page