Gratis*

Mijn passie ligt bij het ondersteunen van mede reizigers in het leven. Ik krijg zelf energie van het onderzoeken naar de beste technieken en de meest efficiënte weg richting een bepaald doel. Ik doe dit niet alleen voor mijzelf, want eens ik alles in kaart heb gebracht deel ik vol enthousiasme mijn geleerde lessen.En zo kwam ik tot onderstaand gratis aanbod. Een hulp in jouw zoektocht zodat je kan voelen of het wat voor je kan betekenen.


*écht waar - helemaal gratis

Startpakket voor Persoonlijk of Zakelijke Succes


€ 47,-
Gratis
Start je reis

Maak het jezelf gemakkelijk en krijg gratis mijn reisgids van het leven. Het bevat de introductie tot tools waarvan ik graag had gehad dat iemand ze mij vanaf dag 1 van mijn eigen zoektocht had meegegeven. Het vormt de basis van mijn persoonlijk en zakelijk succes. Omvat onder andere: een enneagramtest, een mini luisterkind afstemming, stappenplan, ...

Innerlijke Rust en Focus: Gratis Meditatie Starterskit

€ 15,-
Gratis
Zoek je naar rust, veerkracht en balans in je leven? Wie niet? Meditatie is een wetenschappelijk bewezen tool die je hierbij kan ondersteunen. De gratis meditaties en kalender zijn de perfecte start voor jouw reis. Ervaar de kracht van mindfulness en ontspanning.
Elke Dag Vakantie Podcast


€ 7,-
Gratis
Krijg inzichten en inspiratie door onze podcast: "Elke Dag Vakantie - Want het leven is te kort om af te tellen naar het weekend" te luisteren. Meer dan 1000 gratis luisterminuten. Deze podcast maak ik samen met mijn vrouw, Eva Daeleman en zijn een bron van inzichten, inspiratie en ontdekking.


 

Verbeter je Golf: Mentale Training voor Golfers


€ 15,-
Gratis
Ben je klaar om je golfspel naar een hoger niveau te tillen door mentale training? Dit is je gids naar  focus, kalmte en evenwicht op de golfbaan. Ontdek hoe meditatie je concentratie kan versterken, stress kan verminderen en je mentale spel kan verbeteren.