Verbeter Je Golfspel Vandaag: Mentale training voor Golfers

Ben je klaar om je golfspel naar een hoger niveau te tillen door mentale training? Dit gratis e-book is je gids naar meer focus, kalmte en evenwicht op de golfbaan. Ontdek hoe meditatie je concentratie kan versterken, stress kan verminderen en je mentale spel kan verbeteren. Laat me je begeleiden in het toepassen van visualisatie en meditatietechnieken specifiek voor golfers, waardoor je zowel je spel als je algehele welzijn transformeert. Download nu en begin vandaag nog aan je training voor een beter golfspel en een evenwichtiger leven.

 • Praktische tips voor concentratie op de baan.
  • Verminder stress bij je Tee-Off of belangrijke slagen.
  • Ontdek hoe mentale training kan helpen om kalm te blijven onder druk.
  • Topgolfers zeggen dat golf minstens voor 80% een mentaal spel is.
 • Laat een slechte slag niet meer de rest van je ronde overheersen
 • Verhoog je zelfvertrouwen op de baan.
 • Net als het oefenen van je golfswing, kan je je mind trainen.
 • Maar liefst 60 pagina's met tips, technieken en inzichten.

null

 

Glenn

Mijn Transformatieve Maand van Meditatie

Ergens diep vanbinnen had ik wel het gevoel dat meditatie mij zou liggen, ik probeerde al enkele begeleide meditaties in het verleden, maar deze gebeurde sporadisch en lieten me wat op mijn honger zitten. Na deze maand bij Stijn begrijp ik exact waarom het in het verleden niet werkte, en nu wel.


Er is (eindelijk) innerlijke rust, niet alleen tijdens het mediteren, maar ook gewoon doorheen de dag.


Mijn dankbaarheid voor de persoon die Stijn is: zijn steun en ervaringen hebben me enorm geïnspireerd. Hij is steeds bereikbaar, ook als het even niet wil lukken, en zijn woorden brachten veel motivatie en steun.


Dus dankjewel Stijn voor alles wat je voor me hebt betekend; mijn dagen bevatten vanaf nu een heerlijk moment van meditatie, waardoor elke dag zoveel rustiger aanvoelt, en ik meer energie heb om veel meer te kunnen genieten van het leven.