Krijg krachtige inzichten en antwoorden voor zakelijk of persoonlijk succes

Zit jij met twijfel, onduidelijkheid of zoek je bevestiging?

Stel specifieke vragen

Afstemmingen zijn erop gericht om de vinger op de zere plek te leggen. Jij stuurt vragen door waar je in dit moment mee zit. 

Vanop afstand & zonder interpretatie

Eenvoudiger als dit wordt het niet. Je stuur je vragen door en krijgt de antwoorden in je inbox.

Voor jezelf als persoon of je bedrijf

Luisterkind luistert naar de ziel van jezelf als persoon, maar ook je bedrijf heeft een ziel en kan je vragen aan stellen.

Duidelijkheid in tijden van onduidelijkheid

Ik startte mijn professionele carrère als informatica specialist. Mijn identiteit was vastgeketend aan mijn werk. Ik was Stijn, de IT expert. Toen ik op een dag geen spark meer voelde met die job en door een  bore-out stopte met mijn job, begon mijn ware zoektocht. Ik wilde wat anders dan de versie die ik tot vandaag de dag was. Een reis vol onzekerheden en vragen, maar ook vol ontdekkingen. In deze periode ontdekte ik Luisterkind. Ik zette mijn wetenschappelijk denken uit en  boekte zelf een afstemming. Toegegeven: tot mijn eigen verbazing gaf de brief die ik ontving mij handvatten om beter en met meer vertrouwen op mijn pad te bewegen. De brief vertaalde perfect mijn innerlijke gevoel, dat ik tot op dat moment niet eens zelf onder woorden kon brengen. De luisterkindwerker wist op een magische manier mijn innerlijke wereld op papier te zetten. Wow. Dit wilde ik zelf onder de knie krijgen en startte de opleiding.

Vele cliënten komen naar me toe met een scala aan vragen - over carrière, over relaties, over het vinden van hun passie, .... Via de luisterkindmethode vertaal ik hun innerlijke stem naar woorden op papier. Deze brief biedt duidelijkheid waar eerst onzekerheid heerste.

Een kompas in de storm van twijfel

Tot op de dag van vandaag, in momenten van twijfel en onduidelijkheid, contacteer ik zelf ook een luisterkindwerker om naar mijn innerlijke stem te luisteren. Door alle ruis, zelftwijfel en innerlijke processen, is het geen evidentie om je innerlijke stem glashelder te horen. Want, wat je zelf hoort of voelt van binnenuit: is dat wel echt zo? Het klinkt magisch en misschien zelfs ongeloofwaardig dat iemand anders een brief kan schrijven in je eigen woorden en waarin je jezelf helemaal herkent. Het is de magie van de luisterkindmethode.

De brief die je ontvangt na een afstemming, is steeds dat wat je moet horen. De brief komt namelijk vanuit jezelf. De methode biedt een baken van licht in de duisternis, een kompas in de storm. En dat is wat ik voor jou, als cliënt, ook wil bereiken: helderheid, richting, en een diepere verbinding met jezelf. Zodat je niet meer het gevoel hebt dat je vast zit, maar zodat je in beweging kan komen naar dat wat je écht wil.

8

Jaar ervaring

 slechts 7

Afstemming per maand

25+

Klanten geholpen

Blije klanten

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Thomas
Ik heb de afstemming onmiddellijk doorgenomen zodra hij binnenkwam en ik was een beetje sprakeloos.


Alles wat er geschreven werd resoneerde en het verbaasde me zowaar wat. Duidelijke antwoorden die mij de afgelopen week onmiddellijk heel veel rust brachten. Ik heb het vervolgens ook aan mijn partner doorgespeeld en zij was verschoten hoe accuraat bepaalde zaken besproken werden
Ms. Nameless
Add Your Stars
Charlotte

Ontzettend bedankt voor de luisterkind afstemming. Ik heb het waarschijnlijk 3x na elkaar gelezen.
Het is zo passend, tegelijk heel confronterend. Toen ik het voor de eerste keer las, had ik meteen het gevoel ‘ja, dat is het!’


Dankjewel ook voor de tips.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Veerle
Ik heb mijn afstemming met tranen in de ogen gelezen. Het resoneerde zo hard!
Ik kon er ook een aantal actiepunten uithalen en ga ze zeker nog een aantal keer herlezen.Het bracht me rust, omdat ik niet meer moeten blijven nadenken en in rondjes draaien. Ik kreeg de antwoorden waar ik naar zocht.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Concrete antwoorden voor persoonlijke of zakelijke Uitdagingen

Zal ik je een antwoord bezorgen op je vragen?

 • Zit je in een lastige situatie? Stel jezelf de vraag wat je het best onderneemt
 • Geeft antwoorden op openstaande zorgen of twijfels die je hebt
 • Voel je je vastzitten? Krijg de informatie die je nodig hebt om je weer vrij te voelen
 • Weet weer waar je naar verlangt
 • Ondersteunt je welzijn door duidelijkheid
 • Krijg inzichten en handvaten
 • Begrijp je innerlijke gedachten en emoties beter
 • Overwin beperkende gedachten
 • Kom opnieuw in beweging en jaag je dromen na
 • Vind extra vertrouwen om stappen te ondernemen
 • Blijf niet langer zitten met je vragen, krijg helderheid
 • Krijg ondersteuning zonder dit zelf te overdenken

Een Luisterkind Afstemming

Vraag je afstemming aan

Na de bestelling krijg je meteen een mail waar je vragen kan achterlaten. Er staat geen beperking op het aantal vragen of de hoeveelheid aan context dat je meegeeft. 


Je kan een afstemming aanvragen voor jezelf, of voor je bedrijf. 

Krijg een brief met duidelijkheid en handvaten

Eens je vragen ingestuurd zijn, kan ik aan de slag. Ik zet me achter mijn computer, neem je vragen door en ga in gesprek met je (of die van je bedrijf) ziel. Ik stel vragen en krijg via de energie antwoorden die ik neerschrijf. Dit is in een mono- of dialoog.

Eens de afstemming klaar is, mail ik je de afstemming.

Slechts 7 aanvragen per maand beschikbaar 

€ 242,-
€ 79,-

Luisterkind Consult

Elke maand bied ik slechts 7 exclusieve Luisterkind-afstemmingen aan. Waarom zou je wachten op de helderheid die je nu kunt verkrijgen? Verzeker nu je plek en laat je vragen niet langer onbeantwoord.


Ontdek de vrijheid en rust die komen met heldere antwoorden. Deze ervaring, eigenlijk van onschatbare waarde, zal een positieve impact hebben op je gehele welzijn. Na je Luisterkind-sessie zul je een diepe rust en vertrouwen voelen. Dit heeft effect op elk aspect van je leven.


Met de kracht van een Luisterkind-afstemming is de investering een absolute 'no-brainer'. Wacht niet langer en reserveer nu je plaats.

Wat het teweeg bracht bij anderen

Bedankt voor de afstemming. Het resoneert en het geeft meer kracht aan mijn innerlijke “kleine stem”. Zowel voor mijn professioneel leven als privé leven. En om het zo te kunnen lezen, lijkt het wel allemaal een evidentie.

Het geeft ook rust omdat ik aanvoel dat ik mezelf meer kan vertrouwen.

Annick
Ik wachtte vol spanning af om het resultaat van de afstemming te lezen.
Het resoneert 100% met wat ik op dit moment voel en het geeft me een stevige duw in de rug om mijn mooiste leven te leiden en me mezelf niet meer tegen te houden.
Je voelt de verbinding met de ziel van je bedrijf en dit zorgt er nog meer voor dat je het met zorg, aandacht en kracht gaat behandelen die het verdient.
Een aanrader voor iedereen, zeker voor ondernemers!
Daphné
Ik had het voorrecht om zo’n consult te ontvangen en ik moet zeggen het was nagel op de kop! Heel fijn om te lezen en het heeft best wat reflectie op gang gezet!


Bedankt Stijn!
Bob

Twijfel niet langer, krijg nu antwoorden