Leer mediteren en geniet (weer) meer van je dagen, verhoog je productiviteit en slaap beter in minder dan 14 dagen

Dit traject is de start-to-run van het mediteren. Meditatie wordt tastbaar  door het meten van je hersengolven en je ontwikkelt een routine die je kan blijven volhouden

Ja, leer mij mediteren!

Mediteer je wel goed?

Je krijgt dagelijkse live-feedback over je sessie door dat de meditatiehoofdband (in bruikleen) je hersengolven meet en in kaart brengt. Zo weet je dat je correct mediteert en kan je eenvoudig blijven volhouden.

Persoonlijke  coaching

Gedurende het hele traject kan je je onbeperkt vragen aan mij stellen. (*) Niet alleen over de theorie, maar ook over de moeilijkheden waar je tijdens het traject tegen aan loopt.
Meer diepgang en een persoonlijke kijk op jou unieke situatie. 

Verlies je je motivatie?

Wekelijks een informerend en motiverende video's om je te blijven ondersteunen en al mijn kennis mee te geven. Je mediteert van thuis uit: de omgeving waarin je meditatie écht wil in implementeren. (let's be honest: bij niemand is het zo stil/zen als in een yogastudio)

Je staat er niet alleen voor...

Ik volg je nauwgezet op via chat en zorg dat je gemotiveerd blijft
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
De grens tussen succes en opgeven is soms heel erg dun
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Met kleine persoonlijke aanpassingen bouwen we samen aan een routine die echt bij je past

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

De echte voordelen van meditatie ontgaat bijna iedereen

De voordelen van meditatie zijn wetenschappelijk onderzocht en die zijn ongelooflijk: minder stress, betere slaapkwaliteit, verhoogde focus, meer veerkracht enz, enz. Eigenschappen die vandaag de dag goed van pas komen. En dat de voordelen aanspreken blijkt; wanneer ik rondvraag doe tijdens mijn live meditatie workshops, dan heeft 85% ooit al wel eens gemediteerd. 


Maar...


Wanneer ik verder doorvraag, blijkt dat de minderheid (< 10%) al eens 14 dagen of meer dagelijks gemediteerd heeft.


Oeps...


Want, gemiddeld gezien worden de eerste meditatie voordelen ervaren binnen  14 dagen van dagdagelijkse meditatie. Het merendeel (90%) van de mensen die bereid zijn om meditatie een kans te geven ervaart dus eigenlijk nooit de echte kracht van meditatie!

Ook bij mij verliep het zo...

Toen mijn eigen zoektocht naar innerlijke rust en veerkracht startte, naar aanleiding van een bore out en een periode van gigantisch veel stress, kwam ik al snel in contact met meditatie. Een kort moment van stilte (shavasana) aan het einde van een yoga-sessie of op een informatieve avond rond mindfulness. Na meditaties in groep vond ik telkens motivatie om het ook thuis eens een kans te geven, maar dat bleek telkens lastiger te zijn dan ik dacht. Thuis voor langer dan 7 dagen dagelijkse meditatie volhouden, dat lukte mij niet. Elke losse meditatie sessie die ik deed, deed ook deugd. Even loskoppelen en niets doen. Uitdagend, maar deugddoend. Zo liep het enkele jaren, afwisselende ups and downs van meditatie-streaks (= hoeveelheid dagen waarbij je achtereenvolgend dagelijks mediteerde). 

Levensveranderend? (nog) Niet echt. Deugddoend? Dat wel. Maar.. Ik wilde meer.. 

Toen mijn vrouw zwanger was van onze eerste dochter, ging ik er helemaal voor. 100% op wilskracht mediteerde ik dagelijks 2x20min en dit voor minstens 1 maand. Het resultaat na 10 dagen? Ik ervaarde minder stress en voelde me meer zelfverzekerd. Ik stopte niet meer met mediteren, ervaarde in no-time de meditatievoordelen zoals ze op google te vinden zijn. Ik schoolde me zelf tot meditatie expert. Meditatie maakte me een betere man, vader en partner. 

Ik geloof dat zowat iedereen gebaat is bij een consistente meditatie routine en vind het zo jammer dat desondanks de grote interesse, weinigen de echte kracht mogen ervaren. Een meditatie routine  hoeft zeker en vast geen 2x20 minuten per dag te zijn. Ook met enkele minuten per dag ervaar je al de voordelen.

Het is een missie die me nauw aan het hart ligt om je ook de kracht van meditatie  te laten ervaren. Met al mijn geleerde lessen en op de meest toegankelijke manier.

Ik maak je eerste maand meditatie zo toegankelijk en leuk mogelijk. Na deze maand ervaar je gegarandeerd de meditatie voordelen en is de kans groot da je het eenvoudigweg blijft mediteren.

Ik ga er voor!

Hoe meditatie effect heeft op mijn dagelijks leven

  • Meer geduld
  • Grotere focus en minder afleiding
  • Eenvoudiger om in het hier en nu te zijn
  • Grotere veerkracht bij het opduiken van problemen
  • Verbetering van mijn slaapkwaliteit (dat hou ik bij via een slaaptracker)
  • Beter omgaan bij stressvolle situaties
  • Meer creativiteit en ondernemerszin
  • Groter zelfvertrouwen om mijn eigen pad te bewandelen
  • Meer immuun voor de (negatieve) meningen van anderen

80+

5-sterren reviews

42%

Verbetering van slaapkwaliteit

300+

Deelnemers

31%

Vermindering in stress

Ik gaf mezelf het meditatietraject cadeau. Waar ik voordien overtuigd was dat “ik het niet kon” en “ik zeker iets verkeerd deed”, leerden Stijn en de hoofdband me dat ik het wel goed deed. Ik staarde me niet blind op de data, maar het was voor mij een aanmoedigende bevestiging dat ik het wél kon en bovendien groeide in het proces. Nu, 3 maand later, is meditatie een vast onderdeel van mijn ochtendritueel. Het is een krachtige tool die ik steeds bij me heb. Ik sta rustiger in het leven en kan makkelijker zaken laten passeren waar ik geen energie in wil steken.


Dit traject is dé ideale start-to-run van het mediteren!

Mare

Ga jij de uitdaging aan?

Rust, focus, slaap, veerkracht en meer vertrouwen in 28 dagen!


Meld je nu aan, en start in 7 dagen van thuis uit. De meest uitdagende (maar krachtigste) omgeving om een meditatie routine te ontwikkelen.
Na bestellen wordt de hoofdband zo snel als mogelijk naar je toegezonden!

Bijvoorbeeld: schrijf je in op 4/2, dan start je op 11/2. De hoofdband gebruik je de eerste 3 weken en stuur je bijgevolg terug 21 dagen na je startdatum (oftewel, in het voorbeeld op 3/3)


Ik, Stijn Heymans, zorg dat jij een solide meditatie routine uitbouwt in de plek waar innerlijke rust vinden vaak het moeilijkst is: je thuis. Ik ga ALL-IN op alle aspecten die nodig zijn om een nieuwe gewoonte te integreren en maak meditatie tastbaar door je een meditatiehoofdband toe te sturen die je meditatie in kaart brengt. Minder stress, grotere focus en een blijvend gevoel van innerlijke rust.

Doe mee vanaf slechts €99 euro!

100% aftrekbaar in de kosten van je bedrijf onder de noemer "stressvermindering"

Direct aanmelden

Meditatiehoofdband in bruikleen

Meten = weten. En hoe w/meet je nu je meditatie? Via een EEG-sensor. Meditatie is namelijk meetbaar ik je hersengolven en zo kan jij inzicht krijgen op je meditatie (en wat wel/niet voor je werkt)

Accountability & onbeperkt vragen stellen*

Ik ben bereikbaar wanneer je weerstand ervaart. Ik brainstorm mee over jouw unieke situatie om er een succes van te maken.

100% aanpasbaar aan jouw agenda en persoonlijk

Werk je in shiften of druk met je kinderen? Het maakt niet uit. Het programma is 100% aanpasbaar aan jouw agenda en je mist niets van de informatie

Ik was al af en toe bezig met meditatie (via headspace) maar stelde mezelf steeds de vraag of ik het wel juist deed en of de activiteit in mijn hersenen zich ook daadwerkelijk veranderde.

Daarom heb ik meegedaan aan het traject, om deze vraag voor mezelf te kunnen verduidelijken zonder meteen een hoofdband aan te kopen.
Naast het feit dat dit traject die vraag voor me heeft beantwoord was het ook een heel leerrijke ervaring.

 

De coaching via de discord groep is zeer handig, als je het moeilijk hebt dan deel je het gewoon en krijg je altijd antwoord van Stijn maar misschien ook van mensen die met hetzelfde probleem sukkelen.

Doordat je zo begeleid wordt is een gewoonte opbouwen ook veel makkelijker en je hebt ook een beetje de ‘groepsdruk’ dat iedereen het probeert vol te houden dus dan kan je dat zelf toch ook wel!
Zeer leerrijk en een heel fijne ervaring, dat is eigenlijk de grote conclusie!!!

Maité

Gezien en Erkend: Verhalen in de Spotlight

          Na 28 dagen heb jij dit resultaat           
 null

Solide routine

Een houvast in goede én slechte tijden


Dé meditatieparadox: je hebt het meest behoefte aan de meditatie voordelen in moeilijke tijden, maar uitgerekend dan heb je het minst zin in meditatie. Daarom is een routine van goudwaarde, dat ook wanneer je geen zin hebt in meditatie, je het gewoon toch doet. Net zoals je tanden poetst, maakt het standaard deel uit van je dag.

 null

Je ervaart echt de kracht van meditatie doorheen je dag

Minder stress, meer focus, beter slapen, meer vertrouwen en inner peace


Zoek in google naar "Meditatievoordelen" en je krijgt honderden resultaten. Gemiddeld binnen de 14 dagen ervaar je voordelen. Tegen het einde van de maand, ervaar jij wat meditatie voor jou kan betekenen: misschien merk je dat je beter slaapt, je collega's beter kan verdragen of je meer geduld hebt naar je kinderen. Het is cruciaal om te weten waarom je dagelijks mediteert zodat het een blijvend succes is. Meditatie is niet uitsluitend voor zij die zich niet lekker voelen, maar uitermate geschikt voor iedereen die naar een volgend level wil en zijn mentale conditie wil optimaliseren.

Meer innerlijke rust en minder gejaagd en gestressed
Ik vond het een zeer aangenaam traject, waarin je echt gemotiveerd bent om iedere dag te mediteren. Dit door de hoofdband en door Stijn zijn inzichtvolle feedback in de chat. Ik merk intussen echt een verschil op, ik voel meer innerlijke rust en voel me minder (snel) gejaagd en gestresseerd.
Sophie
De meditatie-challenge was een hele fijne ervaring!

Al jarenlang leek het me fijn om dagelijks te mediteren… maar me er echt toe zetten? Dat was moeilijk… 


Dankzij de goede opbouw/structuur van Stijn, de fijne hulp in de groep, kreeg ik meer inzicht in wat mediteren met je doet en lukte het me ook om dit in mijn dagelijkse ochtendroutine in te bouwen.


Een absolute aanrader, ook als je weerstand voelt. De begeleiding door Stijn en de steun van de groep zijn een ontzettend grote meerwaarde!

Naduah
Gewoon doen

Heel erg toegankelijke manier om te starten met meditatie. Heel erg blij dat ik dit aanbod plots tegenkwam. Dus iedereen die op zoek is naar een meditatie starters begeleiding : go ahead! En ik vond het super om zo direct en snel in communicatie te staan met je mentor (Stijn) en je medestudenten. 


Gewoon doen!

Zohra
null Heb je een druk schema en denk je dat je geen tijd hebt? Het traject is 100% flexibel toe te passen in ieders dagschema. Hoe onregelmatig dit misschien ook is. Bovendien heb je slechts gemiddeld 5-10min per dag nodig aan tijd. (met andere woorden: zit je op social media? Dan heb je dagelijks voldoende tijd voor dit traject :-))

Kom je er ook bij?

In de formule met Begeleiding kan kan je al je vragen aan mij stellen via chat. Zo heb je een klankbord bij eender welk obstakel er op je pad komt. Je staat er niet alleen voor. Deel zoveel (of zo weinig) als je wil. Iedereen heeft zijn eigen, unieke proces. Na het doorlopen van het traject, kom je terecht in een groep van iedereen die eerder meedeed. Zo heb je ook na afloop motivatie en verbinding met gelijkgestemde.
Aanmelden

Ga jij de uitdaging aan?

Verminderde stress, verbeterde slaap, focus en verhoogd welzijn in 28 dagen

Do it yourself

177,-
99,-
Eenmalig (termijnbetaling mogelijk)


Meditatie hoofdband in bruikleen

Ondersteunende cursus (tekst) met een wekelijks game-plan

Kortingscode (-15%) voor aankoop Muse meditatiehoofdband

Inclusief retour verzendkosten

Meditatie kalender

Ondersteunende en motiverende videos

Mogelijkheid voor het stellen van vragen

Persoonlijke opvolging en begeleiding via chat

Tool voor het bijhouden van je (mentale) vooruitgang

Wekelijkse herinnering (e-mail)

Privé 1-1 coaching sessie (zoom 60min)

1 Hypnose sessie (keuze uit 4 thema's)

Meest gekozen

Met Begeleiding

344,-
199,-
Eenmalig (termijnbetaling mogelijk)

** Meest gekozen formule **

Meditatie hoofdband in bruikleen

Ondersteunende cursus (tekst) met een wekelijks game-plan

Kortingscode (-15%) voor aankoop Muse meditatiehoofdband

Inclusief retour verzendkosten

Meditatie kalender

Ondersteunende en motiverende videos

Mogelijkheid voor het stellen van vragen

Persoonlijke opvolging en begeleiding via chat

Tool voor het bijhouden van je (mentale) vooruitgang

Wekelijkse herinnering (e-mail)

Privé 1-1 coaching sessie (zoom 60min)

1 Hypnose sessie (keuze uit 4 thema's)

VIP

635,-
450,-
Eenmalig (termijnbetaling mogelijk)


Meditatie hoofdband in bruikleen

Ondersteunende cursus (tekst) met een wekelijks game-plan

Kortingscode (-15%) voor aankoop Muse meditatiehoofdband

Inclusief retour verzendkosten

Meditatie kalender

5 Ondersteunende en motiverende videos

Mogelijkheid voor het stellen van vragen

Persoonlijke opvolging en begeleiding via chat

Tool voor het bijhouden van je (mentale) vooruitgang

Wekelijkse herinnering (e-mail)

Privé 1-1 coaching sessie (zoom 60min)

1 Hypnose sessie (keuze uit 4 thema's)

100% success garantie

Volg het vooropgestelde schema en ik garandeer je dat je een van de vele meditatie voordelen zal ervaren wanneer je mee doet aan de formule met Begeleiding. Je kan er via de bijgeleverde tool wekelijks je vooruitgang bijhouden. Ervaar je geen resultaat? Dan betaal ik je inschrijvingsgeld terug.

Zij gingen je al voor

Innerlijke Rust en Minder Stress
Met Stijn op pad gaan naar stiltemeditatie was voor mij een leerrijke ervaring... Eerst met de hoofdband om dan volledig zelfstandig de uitdaging aan te gaan. Dank u wel voor de vele tips en de eerlijke feedback. Een aanrader!!!
Anouschka
Een waardevol geschenk
Dit meditatietraject is een ontzettend waardevol geschenk!... Doorheen het traject ervaarde ik meer energie en meer verbondenheid met mezelf. Ik kan met veel dankbaarheid terugblikken op het traject
Charlotte
Zelfontdekking en Positieve Begeleiding
Oprechte bedankt om me mee op sleeptouw te nemen tijdens dit meditatietraject! Ik ontdekte niet alleen de kracht van meditatie maar kwam (en kom) mezelf toch al een aantal keer tegen! Bedankt voor je begeleiding, uitleg en steeds positieve kadering of geruststelling
Ann
Rust en zelfzorg
Ik voel me enorm goed en rustig met geluid en hoofdband en kijk ik telkens uit naar de sessie. Een rustpunt. Zooooo blij dat ik gestart ben, een geschenk aan mezelf
Chrisje
Motiverende start voor meditatie
Mediteren, vanuit zoveel hoeken hoorde ik er goeie dingen over. Ik wou er graag mee beginnen, maar wist echt niet hoe. De hoofdband en rechtstreekse feedback die je ervan krijgt werkt motiverend. De kans om ervaringen te delen met Stijn en andere ‘beginners’, helpen heel erg om te groeien in dit traject. Bijna een maand verder ondertussen, meditatie heeft een vast plekje in mijn dag gekregen en ik kan genieten van de vele voordelen waar ik vroeger zoveel over hoorde
Lisa
Mediteren als dagelijkse gewoonte
Heel fijn traject waar je echt gewoon leert om niets te doen. Dankzij het traject is mediteren ondertussen een gewoonte geworden. De hoofdband is gemakkelijk in gebruik en gaf voor mij weet dat ik ondanks de onrust in mijn hoofd, toch rustig was. Kortom, aanrader!
Suzan

Meditatie

Kan dit op factuur en ingebracht worden als kost in mijn zaak?

Uiteraard. Tijdens het afrekenen kan je je bedrijfsgegevens en BTW nummer invullen. Dan ontvang je automatisch een factuur voor "stress management".

Kan ik dit traject volgen via mijn wergever?

Ja, dat is mogelijk (en een heel goed idee). Verschillende werkgevers steunen hun werknemers in het onderhouden van hun welzijn en het verbeteren van hun prestatie. Meditatie kan hierbij helpen. Stel dus gerust aan je werkgever voor om jou deelname te vergoeden. Je werkgever mag ook steeds rechtstreeks contact met mij opnemen om meditatie toegankelijk te maken voor het hele bedrijf.

Is dit programma nuttig als je al enige meditatie ervaring hebt?

Zéker. Het programma is ontworpen mensen mét en zonder meditatie ervaring. Wanneer je al meditatie ervaring hebt, kan je je huidige practice verdiepen. Het programma gaat voor een echte integratie in je dag. ​

* Verdieping
* Je meditaties meetbaar maken
* Extra motivatie om een maand elke dag te mediteren
* Nieuwe tips en tricks
* Ervaring delen met anderen
* Uitgedaagd worden om je meditaties langer te maken

Wat doet de meditatie hoofdband juist

De hoofdband meet je hersengolven (EEG) en kan aan de hand daarvan vaststellen hoe "kalm" je bent.

Je krijgt instant feedback (via geluid/oortjes) tijdens je meditatie om zo jezelf bij te sturen wanneer je afdwaalt (en je je focus weer op je ademahaling dient te leggen).

Op deze manier "weet" je hoe je meditatie verloopt en word je op een zachte manier bijgestuurd.

Zijn de meditaties in het Nederlands?

De focus in dit programma ligt op stiltemeditatie, en stilte is in elke taal hetzelfde.

Is mijn toestel wel compatibel?

Bijna op alle telefoons van de laatste jaren kan je de app (waarmee de hoofdband je vooruitgang bijhoudt) installeren. Wil je 101% zeker zijn, je kan dit op voorhand ook uittesten. De app kan ook zonder hoofdband geïnstalleerd worden. ​Zoek naar "Muse EEG" in je app store.

Hier kan je de specifieke vereisten nalezen als je dit interessant vindt: https://choosemuse.my.site.com/s/article/Muse-App-and-Headband-Compatibility?language=en_US

* werkt de app niet op jou toestel, neem contact met me op en we zien wat er mogelijk is zodat jij alsnog aan de slag kan gaan.

Is de hoofdband veilig?

Ja.
Het klopt dat de hoofdband bluetooth (draadloze verbinding) gebruikt om te verbinden met je telefoon. Dat doen veel toestellen.
Wil je hier meer in detail over weten? Dan is deze video razend interessant: https://www.youtube.com/watch?v=zjtkl6BLMlo&feature=youtu.be

Hoeveel tijd kost deze training mij?

De tijdsinvestering is minimaal: dagelijks een meditatie sessie tussen 5-10 minuten. Wekelijks een webinar van 20-30min.

Welke voordelen heeft meditatie?

Stel je vooral de vraag: wat is de kost wanneer ik NIET mediteer? Bovendien staat Google vol van de wetenschappelijk bewezen meditatie-voordelen. Ik som er nog enkele op:

Stressvermindering: Meditatie is bewezen effectief in het verminderen van stress in het lichaam, wat bijdraagt aan een beter algemeen welzijn.

Verlichting van Depressie en Angststoornissen: Regelmatige meditatiepraktijk kan helpen bij het verminderen van symptomen gerelateerd aan depressie en angst.

Ondersteuning bij Verouderingseffecten: Er is bewijs dat meditatie de mentale scherpte kan behouden en bijdraagt aan een gezondere veroudering.

Verbeterde Slaapkwaliteit: Meditatie kan leiden tot een verminderde behoefte aan slaap en verbetering van de slaapkwaliteit, wat bijdraagt aan algeheel welzijn.

Verhoogde Productiviteit en Energie: Regelmatige meditatie kan leiden tot een toename van energie en productiviteit in het dagelijks leven.

Vermindering van ADHD-symptomen: Meditatie kan de symptomen van ADHD helpen verminderen, met name wat betreft concentratie en focus.

Verlichting van Migraine: Het is aangetoond dat meditatie de duur en intensiteit van migraineaanvallen kan verminderen.

Ik heb al een MUSE meditatie hoofdband, kan ik meedoen aan verminderd tarief?

Ja, dat kan. Als je zelf over een hoofdband beschikt, krijg je op elke formule 50€ korting. Neem hiervoor contact met mij op en ik bezorg je de juiste instructies.

Klaar voor de start?


Kies je formule