top of page
d-jonez-jj4x2mlEYQ0-unsplash.jpg

Verbinding maken met je ziel voor antwoorden en groei

Stel vragen aan jezelf, ontvang de antwoorden

79€ voor een consult

Beschikbare consults deze maand:

AAN HET OPHALEN...

De teller wordt elke 1e van de maand opnieuw ingesteld 

Je zit met vragen waarbij je niet zelf tot een duidelijk antwoord komt. Het maakt je onzeker en je wil doen wat het best voor jezelf is/voelt?

Ben jij dit? 

Image by Jen Theodore
Herken jij je hierin?

* Je voelt je onzeker omdat je al dagen, weken of zelfs maanden aan het twijfelen bent over iets.

* Het leven loopt niet zoals jij dit voor ogen had en je wil antwoorden. Je eigen leven, of je bedrijf.

* Je wil groeien (als persoon of je bedrijf) en je wil weten hoe je dit het best kan bereiken?

* Het advies van anderen, vrienden, familie of een therapeut resoneert niet 100% met je en je blijft met twijfel zitten

* Je wil antwoorden en duidelijkheid. 

Ik ontdekte zelf zielencommunicatie in 2016

Ik kreeg een bore-out in 2016 en ging als een bezetene werken aan mezelf. Ontdekken wie ik nu werkelijk ben en wat ik écht wil. Wekelijkse therapie sessies, coaching gesprekken, loopbaanbegeleiding en ontelbare workshops. Mijn interesse voor (werken met) kinderen was destijds groot en tijdens mijn eigen heroriëntatie zoektocht stootte ik op "Luisterkind". Een methodologie bedacht door Diana Hendriks. Het is een methode die een andere aanpak heeft dan gesprekstherapie. Het is namelijk heel moeilijk om voor een kind in woorde te brengen wat hij/zij wil of voelt! Werken via zielen communicatie. Je maakt rechtstreeks connectie met het kind en schrijft de antwoorden op maar diezelfde werkwijze bleek al snel ook waardevol voor volwassenen en bedrijven (die ook een ziel hebben) en geraakte ik er aan verkocht. 

Ik boekte zelf een consult en kon dus een lijst aan vragen doorgeven waarmee ik zat. Verder hoefde ik amper info mee te sturen. Het resultaat was ver boven mijn verwachtingen. Ik kreeg een uitgetypte brief in mijn mailbox en deze las precies alsof ik hem zelf getypt had. Elk antwoord resoneerde, ik kreeg een duidelijk beeld op wat ik al langer intern voelde en hier en daar kwam er een verrassing aan bod. 

Het was duidelijk: dit wil ik ook kunnen. En zodoende volgde ik de opleiding, gebruikte ik de techniek jarenlang voor mijzelf als geheim wapen en sinds kort (na bijna 10j aan experimenteren) bied ik het ook aan aan mijn eigen cliënteel. Het is té waardevol om het niet te doen.

S&E-34.jpg
Waar jij naar op zoek bent:

* antwoorden op vragen

* inspiratie voor je toekomst

* handvaten waar je écht wat mee kan

* woorden die je innerlijke gevoel tastbaar maken

* een extra duwtje in de rug dat een minimale financiële inspanning vraagt

De antwoorden die je zoekt, bevinden zich al in jou.

Een Luisterkind Consult helpt je ze te vinden

Dit zeggen Tom, Mien & Thomas over hun consult:

Tom:
Wist niet goed wat te verwachten, maar sommige zaken die je zei waren echt precies dat jij mij door en door kende, verbazend en amai het deed wat met mij…
Echt oprecht uit de grond van mijn hart bedankt!

Mien:
Stijn, dankjewel! Zo maf! Hoe met zo weinig info, zoveel van die dingen bovenkomen die er pal op zijn. Thomas en ik hebben af en toe luidop gelachen zelfs van herkenbaarheid en hoe spot on dit is. Heel verhelderend!​

Thomas:

Ik heb de afstemming onmiddellijk doorgenomen zodra hij binnenkwam en ik was een beetje sprakeloos. Alles wat er geschreven werd resoneerde en het verbaasde me zowaar wat. Duidelijke antwoorden die mij de afgelopen week onmiddellijk heel veel rust brachten. Ik heb het vervolgens ook aan mijn partner doorgespeeld en zij was verschoten hoe accuraat bepaalde zaken besproken werden ; balans tussen drukte, stilte. Balans tussen het energetische werk en de aardse beleving. Ook de 2 sites die je hebt doorgespeeld heb ik doorgenomen en zijn een perfect voorbeeld van het spectrum tussen zwart en wit.

 

Mag ik je van harte bedanken voor je tijd en de brief, ik ben er heel wat mee.​

Lees nog meer ervaringen. Er zijn reeds [TOREPLACE] reviews achter gelaten. Je kan ze allemaal hier lezen: https://shop.stijnheymans.be/product/luisterkind-consult/#reviews

Een Luisterkind Consult is een geschenk aan jezelf, waarbij je de waarheid van je eigen innerlijke weten onthult.

Een luisterkind consult

Hoe gaat het in zijn werk?

Alles verloopt vanop afstand en het is belangrijk om te identificeren of je een consult voor je bedrijf of voor jezelf als persoon wil aanvragen (of beide!). Maar hoe verloopt zo'n consult nu praktisch? 

1) Ik stem me af op de persoon/bedrijf voor wie de afstemming is aangevraagd en geef de persoon de gelegenheid om via schrift te zeggen wat er gaande is in zijn/ haar leven. Dit gebeurt op afstand. De persoon is niet in mijn praktijk aanwezig.

 

2) Tijdens deze Luisterkind-afstemming kan de persoon/het bedrijf zelf aan het woord komen, kunnen de energiën die in de buurt van de persoon/het bedrijf aanwezig zijn aan het woord komen of krijg ik zelf duidelijk woorden en beelden binnen, die ik omzet in woorden op papier.

3) Tijdens deze afstemming kan ik vragen stellen. De persoon/bedrijf vertelt aansluitend wat er verteld mag en kan worden. De vragen die ik stel worden wel vaak beantwoord, maar dat ligt vaak ook wel aan de aard van de vragen.

 

4) Bij volwassenen en het bedrijf wordt vaak de lijn hoe ze in het leven staan en hoe ze een kentering kunnen maken waardoor ze verder kunnen, wel duidelijk. Dit kan op diverse vlakken zijn: werk, relatie, gezin, gezondheid, groei, wonen etc.

 

5) Ik stuur aansluitend de Luisterkind-afstemming via de e-mail naar je toe.

Door de Luisterkind-afstemming aan te vragen ga je akkoord met de begeleidende brief. Begeleidende brief voor VOLWASSENE of BEDRIJF

DSC06471 2.jpg
Voorbeeldvragen die je kan stellen

Neem deze voorbeeldvragen als inspiratie, maar neem voldoende tijd om je eigen vragen samen te stellen.

Aan JEZELF:
* Vragen over je relatie, werk, gezondheid, keuzes, nieuwe levensfase, onzekerheid, ... 

* Doe ik er goed aan om naar het buitenland te verhuizen?

* Ik ben onzeker over mijn kwaliteiten, hoe kan ik dit aanpakken?

* Mijn rechterknie doet al een hele tijd pijn en de arts vindt geen oorzaak. Wat wil dit me zeggen?

* Hoe vind ik mijn passie?

Aan je BEDRIJF:
* Mijn inkomsten komen voor 70% uit een deel van mijn bedrijf en 30% uit een ander deel. Ik wil graag andersom. Wat is daarvoor nodig?

* Mijn bedrijf heeft veel diversiteit. Op welke delen kan ik nu als eerste mijn aandacht vestigen?

* Moet ik onderdelen van mijn bedrijf afstoten? 

 

* Mijn zakenpartner en ik staan niet met de neuzen dezelfde kant op. Waar doen we goed aan?

 

* Ik wil me financieel vrij maken van mijn bedrijf, zodat ik daar geen druk op heb liggen en me kan richten op de groei van mijn bedrijf en mijn andere kwaliteiten. Is dat mogelijk?
 

Waarom wachten in onzekerheid als de antwoorden binnen handbereik liggen?

ontdek de eenvoudige oplossingen die je leven transformeren.

Beperkte beschikbaarheid. Beschikbare consults deze maand: 

AAN HET LADEN...

79€ voor 1 consult

De teller wordt elke 1e van de maand opnieuw ingesteld 

Maandelijks is er een beperkte beschikbaarheid van consults. Snel zijn is de boodschap.
Elke eerste dag van de maand wordt de teller opnieuw ingesteld en kan je opnieuw je consult boeken. 

De financiële waarde van een consult staat niet in verhouding met de verheldering dat een consult je brengt. Slechts €79 voor een consult met antwoorden op je vragen.

Mini astemmig
Nog twijfels?
Krijg een gratis mini-afstemming

Het klinkt haast te mooi om waar te zijn, niet? Hoe kan ik je vanop afstand, met zo weinig informatie toch verder helpen? 
Best is om zelf te voelen wat het voor jou kan betekenen. Laat je gegevens achter en ik bezorg je een mini-afstemming. Een klein tekstje dat je energie omschrijft. 

Wat heb ik nodig? 

- je naam

- geboortedatum
- een foto (waar je alleen op staat)

- that's it!

ik wil antwoorden op mijn vragen.

bottom of page