top of page
Verander je leven in 6 stappen - Boek van Stijn Heymans

Verander je leven in 6 stappen!

Ben jij op zoek naar de inhoud waarnaar verwezen wordt in het boek? Laat hier je e-mail adres achter, en je krijgt meteen de nodige informatie in je mailbox! Je krijgt toegang tot de motiverende meditatie en de 6 stappen om uit te printen!

Fan van het boek? Schrijf een review!

Reviews zijn van goudwaarde om het boek in de handen te krijgen van zij die het kunnen gebruiken. 

Je kan me ontzettend hard helpen door hier de tijd voor vrij te maken. Nu al een welgemeende dankjewel hiervoor!

Review schrijven op: 
- bol.com

- standaardboekhandel.be

Herbekijk de boeklancering

Tijdens de boekvoorstelling van mijn nieuwe boek "Verander je leven in 6 stappen" ontdek je hoe je je leven kunt transformeren! Ik word geïnterviewd door niemand minder dan mijn eigen vrouw, Eva Daeleman. De replay staat voor je klaar.

 

Voel jij dat je op een kruispunt bent in je leven? Of ken je zo iemand? Bekijk of stuur het webinar door en laat je inspireren door mijn verhalen en ervaringen!

Over het boek

Mijn nieuwe boek, verander je leven in 6 stappen, is nu beschikbaar! In dit boek staan alle tools en technieken die je nodig hebt om je leven te veranderen. Van het bepalen van je doelen tot het uitvoeren van je plannen, alles wordt stap voor stap uitgelegd. Bestel nu via de link 

Samenvatting

Soms begint verandering bij het lezen van één boek.

Voel je het? De drang tot veranderen? Dan is het lezen van dit boek een stap in de juiste richting. Levenscoach Stijn Heymans toont je hoe je via zes stappen je leven kunt omgooien. Hij leert je hoe je kan komen tot je meest bijzondere leven, al belooft hij geen mirakels. In dit praktische doeboek reikt hij je hulpmiddelen aan om te weten wat je wilt en methoden om dat te bereiken. Lezen is de eerste stap. De rest is helemaal aan jou.

Heb je het gelezen? Laat hier een review achter. Zo vindt mijn boek ongetwijfeld z'n juiste publiek.
bottom of page